Peeling kawitacyjny

peeling-kawitacyjny_wiem_o_zdrowiu

Forum -> C zy...

Tytuł:C zy...
Autor:kotek24
8.4.2010, 14:25
słyszałam że peeling kawitacyjny jest bardzo dobry,czy ktoś go wypróbował czy działa?słyszałam, że jest skuteczniejszy niż klasyczne oczyszczanie skóry

Tytuł:C zy...
Autor:mariola_85
30.4.2010, 08:35
tak zgadza sie, ten rodzaj zabiegow jest bardzo skuteczny. sama bylam bardzo zaskoczona swietnym efektem juz po pierwszej sesji. jedyna wada jest dosc wysoka cana zabiegow, zwazywszy na to, ze trzeba regularnie i dosc czesto stosowac ten peeling (przynajmniej na samym poczatku)

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Jakiego koloru jest zielona piłka?

peeling-kawitacyjny_ciekawostki

Ciekawostki

Odnowa biologiczna
Nie każdy z nas zdaje sobie sprawę z tego, że czynności związane z odnową biologiczną mają także właściwości lecznicze, ponieważ poprawiają pracę układu krwionośnego, ujędrniają skórę, redukują napięcie mięśni.

Czy wiesz, że...

Kwas hialuronowy
Odpowiednie nawilżenie i gładkość skóry to priorytety w dbaniu o wygląd wielu kobiet. Coraz więcej przedstawicielek płci pięknej nie akceptuje pojawiających się zmarszczek, które świadczą o upływie lat.

Polecamy

Mikrodermabrazja
Zabieg mikrodermabrazji niesie ze sobą bardzo nikłe ryzyko wystąpienia powikłań. Nie powstają w jego wyniku żadne blizny czy przebarwienia, wręcz przeciwnie, właściwie od razu widoczna jest duża poprawa wyglądu skóry.

Archiwum

Lekiem numer jeden na silny ból w kategorii leków bez recepty została Pyralgina. Farmaceuci uznali ją w badaniach Świat Farmacji (Wydawnictwo Apteka) za najchętniej polecaną swoim klientom. Przy wyborze uwzględniali takie czynniki jak: skuteczność, działania farmakologiczne, szybkość działania czy też minimalne skutki uboczne i działania niepożądane. Pyralgina jest produkowana przez Zakłady Farmaceutyczne Polpharma SA. Zawiera w dawce 500 mg substancję czynną metamizol.